Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6

Counter-Strike Global Offensive

CS:GO

CS Source

CS:SOURCE

San Andreas Multiplayer

San AndreasMP

MadeHost.al - Game Servers Hosting

Behuni nje nga klientet tane dhe do të përfitoni shërbimet më të mira!

Game Servers për lojërat më popullore si Counter-Strike 1.6, Global Offensive, Source, Czero, Half Life, San Andreas Multiplayer, Minecraft, Metin, Call of Duty, Team Fortress...etc.

Ne përdorim sisteme të pajisura me procesorë Intel i7, hard drives dhe SATA SSD, DDR3 RAM dhe lidhje në internet 2Gbps me DATA CENTER ne Frankfurt G-Portal.com për të siguruar tek klientët tanë sherbimin me te mire.

"Ne kemi filluar në 2012 dhe që atëherë ne po përpiqemi për të ofruar shërbimet e hosting ne çdo vend. Aktualisht jemi të përqëndruar në mënyrë rigoroze në Game Servers qe mund të ofrojmë cilësi dhe çmimet më te mirë në treg."

Telefon: +355 693682583

Support: Hënë-Premte: 09:00-20:00

Partner kryesor ne MadeHost.al

Partneri kryesor qe mundeson paisjen e MadeHost.al me servera te dedikuar eshte SoYouStart.com qe eshte faqja me e madhe per lojra ne gjermani
POROSIT

Sherbimet e reja

NEW

Sherbimet

Voice Server

Team Speak3 Falas

Falas muajin e parë

€ 0

porosit

Statistika

Test disa nga serverat e krijuar nga ne

Total
Counter-Strike 1.6

:27015

0/32

Counter-Strike 1.6

:27025

/32

Counter-Strike Global Offensive

:27020

/32

San Andreas Multiplayer

:7777

/50

Total